نماپوش

نماپوش چوب پلاست یک نمای مدرن است که با متریال های نوین ساخته شده است. منظره و نمای بیرونی هر ساختمانی به مثابه لباس آن ساختمان است. اگر هر سازه ای نما نداشته باشد ظاهر زیبایی نخواهد داشت. هر چقدر دکوراسیون داخلی زیبا به نظر بیاید تاثیری در نمای بیرونی ندارد.
در اجرای نماپوش دو نکته مهم است. نمای بیرون معرف طراحی داخلی است. نمای بیرون ساختمان باعث زیباسازی فضای شهر می‌شود که بر بدنه شهر تاثیر دارد. از طرف دیگر هماهنگی با دیگر ساختمان‌ها از منظر شهرسازی نیز اهمیت دارد.

متریال های مورد استفاده در نمای ساختمان

امروزه متریال های بسیار متنوعی برای زیباسازی نمای بیرونی تولید می شوند. از متریال هایی مانند فلز، سنگ، سرامیک و … تا متریال های نوین و خلاقانه مانند چوب پلاست را می‌توان نام برد. یکی از جدیدترین متریال ها، نماپوش چوب پلاست است. ایده استفاده از نماپوش چوب پلاست از این منظر اهمیت دارد که زیبایی نمای چوب را به نمایش می گذارد.
چوب پلاست ظاهری بسیار مدرن به نمای ساختمان می‌بخشد. مقاومت آن از چوب بالاتر بوده و در شرایط آب و هوایی مختلف آسیب نمی بیند. قیمت این متریال نیز به مراتب ارزانتر از انواع چوب است.
نماپوش، پوششی است که بر روی دیوار خارجی ساختمان نصب می‌شود. یک یا تمام جهات ساختمان را می‌پوشاند. این موضوع به معمار، نحوه قرارگیری و نوع ساختمان وابسته است.

مشخصات پروفیل نماپوش چوب پلاستیک

پروفیل های نماپوش چوب پلاستیک غالبا در مقاطع مختلفی به فروش می رسند. اما بطور کلی ضخامت پروفیل های نما از جنس چوب پلاستیک شامل مقطع 20 و 25 میل برای نماهای ساختمان،ویلا،لوور،جان پناه،دیوار داخلی و فلاورباکس می باشد. این دست پروفیل ها در مقابل سرما،گرما و رطوبت بسیار مقاوم و دارای وزنی سبک هستند

جهت مشاوره یا استعلام قیمت میتوانید با شماره 09123089776 تماس بگیرید.

مقدمات و نحوه اجرای شاسی نماپوش چوب پلاست

اولین نکته برای اجرای نما این است که تمام عملیات ساختمان سازی به پایان رسیده باشد. سطح زیر نماپوش چوب پلاست باید کاملاً صاف و شاقول شده باشد. ۲۴ تا ۴۸ ساعت قبل از نصب نماپوش پروفیل های چوب پلاست را در محل ساختمان قرار دهید تا هم دمای محیط شود. محلی که پروفیل ها را قرار می دهید صاف و تراز باشد تا هیچگونه تاب و انحنا در بدنه پروفیل ایجاد نشود. در محلی که خشک است و گردش هوا در جریان دارد قرار دهید.

نحوه نصب بر روی دیوار به دو صورت است:
بر روی اسکلت فلزی محیط قرار بگیرد.
با رول بولت و پلیت، قوطی ها به سطح دیوار سیمانی متصل شوند.
قوطی ها به فاصله حداکثر ۴۴ سانتی متر از یکدیگر نصب می شوند.
تمام پیچ و رول ها باید گالوانیزه شده باشند.

رعایت اصول نصب نما پوش چوب پلاست 

در مکان هایی که آب خارج نمی شود چوب پلاست نصب نشود. به دلیل اینکه قسمتی از بافت اصلی این نماپوش از چوب است.
پروفیل های چوب پلاست را بر اساس طرح و ابعاد دلخواه برش بزنید.
بین هر پروفیل باید فاصله ای وجود داشته باشد که از استانداردهای الزامی در زمان نصب نماپوش است. رعایت استاندارد ها به دلیل انبساط هایی است که در طول و عرض پروفیل ها در شرایط آب و هوایی مختلف ایجاد می‌شود. فاصله بین آن ها باید ۱ تا ۷ میلیمتر باشد که فاصله عرضی محسوب می‌شود.
فاصله بین راس هر پروفیل ۳ تا ۶ میلیمتر است. دو سر هر شاخه پروفیل، قوطی ها باید فیکس شود که با پیچ های استیل یا گالوانیزه انجام می‌شود. ابتدا جای پیچ را با دریل سوراخ کرده و سپس پیچ را نصب می کنند. پروفیل ها به کمک بست هایی که کلیپس نام دارند به زیرسازی نما اتصال داده می‌شوند. استفاده از کلیپس این امکان را فراهم می‌کند که اگر هر شاخه ای دچار خرابی شد بتوان آن را بیرون آورده و جایگزین کرد.
اندازه شیب برای کف زیرسازی شده حدود ۱% است. قوطی های فلزی نیز در جهت شیب بستر ساختمان نصب می‌شوند تا آب جاری به راحتی خارج شود.